Vuokatti - aktiiviliikkujan paratiisi

En ole kovin ahkera kotimaanmatkailija, sillä useimmiten puolisoni kanssa reissaamme ulkomailla. Suomi on kuitenkin täynnä ihania ja mielenkiintoisia paikkoja! Syyskuun alussa minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä viikonlopuksi Vuokattiin, jossa olin käynyt vain kerran aikaisemmin, yli 10 vuotta sitten.

Pelkoja ja unelmia

Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin. Tänään mennään aika henkilökohtaisella tasolla, sillä ajattelin kirjoittaa peloista ja unelmista ja siitä, miten ne ohjaavat meidän elämäämme. Paljastinkin jo pari viikkoa sitten instagram tilini @positiveboost_ puolella, että olemme menossa mieheni kanssa naimisiin ensi vuoden helmikuussa. Samaan aikaan tunne lähestyvistä häistä on kutkuttavan jännittävä ja ihana, mutta toisaalta tunnen asiasta pientä pelkoa.

Maximimmit verkkovalmennus alkaa!

Maximimmit valmennuksen taustalla on tammikuussa 2018 aloitettu ryhmävalmennus, jonka halusin luoda kuuriluontoisen ajattelun vastapainona. Monet naiset ovat elämässään kokeilleet satoja eri laihdutuskuureja ja -kikkoja, mutta eivät ole saaneet pysyviä tuloksia aikaan. Maximimmien johtavana ajatuksena oli nimenomaan pitkäjänteinen elämäntapamuutos, eli ei saada nopeita, vaan pysyviä tuloksia.

Miten rakennetaan kuntosaliohjelma

Kaikkein tärkeintä saliharjoittelussa on aloittaminen ja seuraavaksi tärkeintä säännöllinen harjoittelu. Älä mieti liian pitkään, uskallatko vai etkö tai miten pitäisi aloittaa. Ota selvää eri vaihtoehdoista ja lähde kokeilemaan saliharjoittelua. Opettele liikkeitä vähitellen ja tunnustele, miten kehosi reagoi treeniin. Jo muutaman kuukauden säännöllisellä harjoittelulla huomaat varmasti kehitystä niin olossasi kuin peilikuvassasikin.

Minusta tulee joogaopettaja

Olen ottamassa seuraavaa isoa askelta ohjaajan urallani. Aloitan elokuussa joogaopettajan opinnot! Olen ohjannut erilaista ryhmäliikuntaa jo 15 vuotta ja rakastan työtäni edelleen valtavasti. Tuohon 15 vuoteen on mahtanut monia eri saleja ja kuntokeskuksia, erilaisia tunteja, erilaisia asiakkaita, valtavasti oppia ja kokemusta. Joogamaailma on kuitenkin erilaista. Ja sitä erilaisuutta kaipaan nyt.

Perheloma Budapestissä

Tämän kesän yksi kohokohdista oli kaupunkiloma Budapestiin. Yleensä olemme oman perheen kesken suunnanneet lomareissuilla lämpimään rantalomakohteeseen tai vesipuistoon, mutta tänä kesänä vuorossa oli kaupunkiloma. Lähdimme isolla porukalla juhlistamaan vanhempieni 60-vuotispäivää Budapestiin. Tosin isä ja äiti täyttävät pyöreitä vasta syksyllä, mutta oli ihana suunnata kesäiseen Unkariin!