Perheloma Budapestissä

Tämän kesän yksi kohokohdista oli kaupunkiloma Budapestiin. Yleensä olemme oman perheen kesken suunnanneet lomareissuilla lämpimään rantalomakohteeseen tai vesipuistoon, mutta tänä kesänä vuorossa oli kaupunkiloma. Lähdimme isolla porukalla juhlistamaan vanhempieni 60-vuotispäivää Budapestiin. Tosin isä ja äiti täyttävät pyöreitä vasta syksyllä, mutta oli ihana suunnata kesäiseen Unkariin!

Pyöräilyviikko!

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Pyöräily onkin yksi suosituimmista liikuntalajeista Suomessa. Valtakunnallisen pyöräilyviikon takana on Pyöräilykuntien verkosto ry ja viikko on jaettu erilaisiin teemapäiviin. Esimerkiksi huomenna tiistaina. 7.5 on Pyörällä töihin -päivä ja torstaina 9.5. Pyörällä treeneihin -päivä. Pyöräilyviikko on hyvä tempaus herättää ihmisiä ajattelemaan enemmän pyöräilyn mahdollisuuksia ja pyörän käyttöä arjessa. Siksi päätin myös itse omistaa tämän blogipostauksen pyöräilylle ja pyöräilyn hyödyille!

Onnistunut elämäntapamuutos

Jokainen meistä on yrittänyt jossain vaiheessa elämäänsä jonkinlaista elämäntapamuutosta: painonpudotusta, tupakanpolton lopettamista, juoksun aloittamista, unen määrän lisäämistä tai muuta vastaavaa. Useammin elämäntapamuutokset epäonnistuvat kuin onnistuvat. Silti onneksi joku aina silloin tällöin onnistuu muutoksen tekemisessä. Millä tavalla muutoksen tekeminen on mahdollista?

Osa 3: Miten minä sijoitan?

En unelmoi rikastumisesta. Raha ei tuo onnea eikä terveyttä. Mutta rahattomuus tuo toisaalta joskus onnettomuutta. Tunnen ihmisiä, joilla on valtava huoli siitä, mistä saa huomenna rahaa ruokaan ja elämiseen. Haluan, että minulla ja perheelläni olisi asiat keskimäärin hyvin, niin että elämässä on voimavaroja itsensä toteuttamiseen, harrastamiseen ja matkusteluun, niihin minulle tärkeisiin asioihin.