Tervetuloa seuraamaan blogiani!

wellbeat_2f3a7436.jpg

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan blogiani! “Positive boost” otsikko juontaa Suomen iloisin yrittäjä -kisasta, johon osallistuin syksyllä 2018. Oli mahtavaa, että ystäväni Johanna ilmoitti minut tuohon kisaan mukaan. Olin jo pitkään miettinyt, että haluaisin positiivisella tavalla tuoda esiin yrittäjyyttä ja hyvinvointialaa omasta näkökulmastani.

Kerron blogissani, mitä on olla yrittäjä liikunnan ja hyvinvoinnin alalla, mitä elämääni kuuluu ja mistä työpäiväni rakentuvat. Kaikessa haluan korostaa positiivisuutta, eli sitä elämänasennetta, jonka avulla raskaistakin asioista on selvitty eteenpäin. Rakastan liikuntaa, hyvinvointia ja matkustelua, joten niistä lupaan kirjoitella paljon. Kerron elämästäni ja rehellisesti siitä, mitä on olla personal trainer. Kuulisin mielelläni myös teidän lukijoiden toiveita ja juttuideoita.

Mahtavaa, että olet löytänyt sivuilleni. Tervetuloa!

 -Pauliina