Kuntotestauspäivät 2019 - fiilistelyä tulevasta

Viikonloppu lähestyy ja olen siitä enemmän kuin innoissani! Lähdemme huomenna valmentajakollegani Jennin kanssa Helsinkiin, jossa on luvassa kuntotestauspäivien valmennuspäivä ja Personal training summit 2019! Luvassa on siis toisaalta asiaa täynnä olevat melko raskaat päivät ja toisaalta kivaa hengailua kollegoiden seurassa. Varasimme Jennin kanssa hotelliyöpymiset viikonlopuksi Helsingin keskustasta, joten pääsemme molempina päivinä nauttimaan rauhassa hotelliaamiaisen. Viikonlopun luentojen jälkeen kirsikkana kakun päällä on Tähdet tähdet -ohjelman livenauhoitukset! En ole koskaan ennen ollut telkkariohjelman liveyleisössä, joten on tosi mielenkiintoista päästä seuraamaan, miten tuollaista showta tehdään. Menemme kannustamaan Jennin isää Jussi Rainiota kisassa jatkoon!

Jennin kanssa lähdetään viikonlopun viettoon kuntotestauspäiville!

Jennin kanssa lähdetään viikonlopun viettoon kuntotestauspäiville!

Kuntotestauspäivät ovat siis varsinaisesti alkaneet jo tänään Helsingissä ja me osallistumme viikonlopun teemapäiviin, jotka on tarkoitettu erityisesti personal trainereille. Puhujina on monta Suomen huippunimeä ja osaajaa, kuten lihastohtori Juha Hulmi ja lääkäri Vilho Ahola. Lisäksi odotan tapaavani livenä Hanna-Kaisa Ranisen, jonka blogia olen seurannut jo pitkään. Viikonlopun luennoilla on luvassa esimerkiksi seuraavia teemoja, jotka minua erityisesti innostavat:  

-          Miten tukea motivaatiota ja käyttäytymisen muutosta?

-          Kestävyysvalmennuksen perusteet personal trainereille

-          Unen ja palautumisen erityishaasteet

-          Eväitä ravitsemusohjaukseen liikunnan ammattilaisille

Sunnuntaina luvassa on kovaa kansainvälistä tykitystä, kun lavalle nousee useita professoreja ja huippuammattilaisia liikuntatieteiden ja voimaharjoittelun saralta. En ole koskaan aikaisemmin osallistunut vastaavaan tapahtumaan, joten odotukset ovat todella kovat! Olen jatkuvasti kouluttanut itseäni lisää erilaisilla kursseilla, mutta nyt on mielenkiintoista päästä nimenomaan personal trainereille suunnattuun seminaariin eri ammattilaisia kuulemaan.

Sunnuntain aiheina on muun muassa seuraavat luennot:

-          Periodization for Personal Training – How to alter exercises, intensities, frequencies, and volumes over the months of training to maximize client results / Dr. Mike Israetel, PhD, Sport Physiology, Chief Sport Scientist, Renaissance Periodization

-          Applied Diet Psychology: Keys to Successful Diets / Dr. Gabrielle Fundaro, PhD, Nutrition Coach, Renaissance Periodization

Miksi osallistun viikonlopun seminaariin?

Haluan taata omille asiakkailleni sen, että jatkuvasti pidän huolta oman osaamisen päivittämisestä ja siitä, että pystyn tuomaan omille asiakkailleni juuri heidän haasteisiin parhaita työkaluja. Suurin haaste valmentamisessa on nykypäivänä mielestäni juurikin käyttäytymisen muutoksen aikaansaaminen. On helppoa saada asiakas innostumaan uusista asioista valmennuksen aikana, mutta elämäntapojen muuttaminen pysyvästi on vaikeaa. Siispä odotan kovasti saavani vinkkejä erityisesti asiakkaan käyttäytymisen muuttamiseen. Asiakas saattaa saada todella hyviä tuloksia valmennuksen aikana, mutta kynnys palata vanhoihin tottumuksiin on loppujen lopuksi aika matala. Viikonlopun seminaarista odotan saavani myös paljon tutkittua tietoa ja tieteellisesti todistettuja valmennusmetodeja.

ktp-9e9bc39b-da5a-4975-94c7-477cc6c6bc5f.png

Kirjoittelen blogissani kevään mittaan lisää seminaarin annista ja teemoista!

Tässä vielä viikonlopun ohjelma. Huomenna siis mimmit lähtee kohti Helsinkiä!

 https://lts.fi/ktp19/ohjelma

-Pauliina