Maximimmit verkkovalmennus alkaa!

Älä koskaan sano ”ei koskaan”. Nettivalmennukset alkoivat yleistyä viitisen vuotta sitten ja totesin silloin, että emme lähde tekemään nettivalmennuksia. Halusin keskittyä nimenomaan personal training -palveluihin, eli todellakin henkilökohtaiseen, yksilölliseen ja räätälöityyn valmentamiseen. Nyt olen kääntänyt oman pääni monen vuoden pähkäilyn jälkeen ja olemme valmentajakollega Jennin kanssa luoneet uuden verkkovalmennuksen nimeltään ”Maximimmit”.

Pauliina ja Jenni toimivat Maximimmien valmentajina!

Pauliina ja Jenni toimivat Maximimmien valmentajina!

Maximimmit valmennuksen taustalla on tammikuussa 2018 aloitettu ryhmävalmennus, jonka halusin luoda kuuriluontoisen ajattelun vastapainona. Monet naiset ovat elämässään kokeilleet satoja eri laihdutuskuureja ja -kikkoja, mutta eivät ole saaneet pysyviä tuloksia aikaan. Maximimmien johtavana ajatuksena oli nimenomaan pitkäjänteinen elämäntapamuutos, eli ei saada nopeita, vaan pysyviä tuloksia.

Hyvinvoinnin Walimolla järjestetyt Maximimmi-kurssi täyttyivät aina nopeasti ilmoittautumisen alkaessa. Kuitenkin moni otti yhteyttä, että harmi kun valmennus on Raumalla, että tulisin mielelläni mukaan, mutta kun on välimatkaa. Tai osa otti yhteyttä, ettei halua osallistua, koska on vuorotöissä ja niin moni kerta jäisi väliin ryhmätapaamisista. Siitä alkoi pikkuhiljaa kyteä ajatus, että olisikohan tällä konseptilla vihdoin aika ottaa uusi askel valmentamisessa, nimittäin verkkovalmennukset.

Maximimmien onnistumistarinoita

Maximimmeissä olemme nyt kahden vuoden aikana valmentaneet jo lähemmäs sata ylipainoista naista, jotka ovat pudottaneet yhteensä yli 300 kiloa. Osa on omaksunut uuden elämäntavan niin hyvin, että on saanut pidettyä pudotetun painon, tai jopa saanut painonlaskun jatkumaan ryhmävalmennuksen jälkeenkin. Nämä menestystarinat ovat niitä, joiden vuoksi tätä työtä jaksaa tehdä. On ihana kuulla naisten fiiliksiä siitä, miten oma hyvinvointi on parantunut, oma itsetunto on parantunut, parisuhdekin kukoistaa ja jaksaa arjessaan paremmin. Parhaimmat onnistujat ovat pudottaneet Maximimmien aikana (kolmen kuukauden ryhmävalmennus) ja valmennuksen jälkeen noin 15-20 kiloa!

Kaikkia osallistujia me emme pysty auttamaan. Toisille painonpudotus on helpompaa kuin toisille. Joidenkin keho ja aineenvaihdunta on niin sekaisin jatkuvista kuureista, että painonpudotus ei tahdo käynnistyä ollenkaan. Joillakin ei ole valmennuksesta huolimatta riittävästi omaa tahtoa ja motivaatiota, että saisi painonpudotuksen vauhtiin. Me valmentajat olemmekin aina opastajia, auttajia ja motivoijia, mutta lopullinen onnistuminen lähtee aina asiakkaasta itsestään. Se, miten jaksaa väsyneenäkin tehdä hyviä valintoja ruokailujen aikana, selkä suorana kieltäytyä kaikista ylimääräisistä houkutuksista ja tahdonvoimaa lähteä lenkkipolulle myös silloinkin, kun väsyttää. Maximimmien facebook-ryhmässä on hienoa jakaa omia onnistumisen kokemuksia ja samalla muiden onnistumisesta saa voimaa jatkaa omaa hyvinvoinnin polkua eteenpäin.

Maximimmien verkkovalmennuksen sisältö

Maximimmit verkkovalmennus on toteutettu Syketribe-sovelluksen kautta. Kännykkään ladattava applikaatio tuo tehtävälistalle joka päivä uuden teoriaosuuden tai kotitehtävän. Tehtäviä on helppo ottaa osaksi omaa arkea ja joka viikko otetaan vain yksi uusi muutos käyttöön. Tavoitteena onkin omaksua vähitellen, viikko kerrallaan, sellaisia elämäntapoja, joita voit noudattaa koko loppuelämän. Maximimmeissä koko perhe syö samaa ruokaa, eli äiti ei valmista keittiössä itselleen dieettiruokia, vaan tarkoitus on, että Maximimmi on esimerkki muullekin perheelle terveellisen syömisen osalta.

Maximimmien verkkovalmennus kestää kahdeksan viikkoa ja sen jälkeen on mahdollista osallistua jatkoryhmään. Verkkovalmennuksessa saa joka viikko valmentajilta kannustusta ja tsemppiä tehdä hyviä arjen valintoja ravitsemuksen ja liikunnan suhteen. Valmennus sisältää erilaisia liikuntasuunnitelmia ja kotitreeniohjeita, joita jokainen voi tehdä oman aikataulun salliessa. Liikuntatehtävien tekeminen ei vaadi mitään välineitä tai kuntosalin käyttöä.

Maximimmeissä opetellaan syömään riittävästi tervellistä ja monipuolista ravintoa!

Maximimmeissä opetellaan syömään riittävästi tervellistä ja monipuolista ravintoa!

Olen valmentajana totta kai todella innoissani ja jännittynyt Maximimmit verkkovalmennuksen alkaessa 2.9. Ensinnäkin jännittää se, miten asiakkaat ottavat valmennuksen vastaan ja mitä he pitävät sen sisällöstä. Minun ja Jennin mielestä meidän verkkovalmennus on hyvä työkalu aloittaa pitkäjänteinen elämäntapamuutos ja painonpudotus. Jos haluat lähteä mukaan, klikkaa täältä ostamaan 2.9.2019 alkava verkkovalmennus ja tule mukaan facebook-ryhmäämme.

Täältä linkistä pääset mukaan!

https://syketribe.fi/stores/hyvinvoinnin-walimo-oy/products/maximimmit-2019

Asiakaspalautteita:

”Olen tässä miettinyt, mitä tämä ryhmä on minulle antanut. Kroppa on kaventunut, vaikkei painoa ole niin paljoa tippunut. Tärkein oppimani asia on se, ettei tarvitse paastota ja saa syödä kunnon ruokaa, eikä paino nouse. Pömppövatsa on poissa.” -Krista, 2019

”Jo kauan olin ollut huolissani huononevasta kunnosta ja nousevasta painosta, joihin en oikein saanut otetta. Maximimmit oli huisi ryhmä ja ihanat ohjaajat. Löysin taas liikunnan ilon eikä ole tainnut olla tammikuun jälkeen viikkoakaan, etten olisi liikkunut jollain muotoa.” -Heidi, 2018

”Suuresta olemassa olevasta tietomäärästä huolimatta painonhallinta oli aivan päämäärätöntä. Maximimmien kurssin aikana asiat jäsentyivät omiin uomiinsa ja elämään tuli kauan kaivattua selkeyttä. Ryhmästä sai valtavasti voimaa ja tukea ja Pauliina ja Jenni ansaitsevat mitalit työstään. Nyt on hyvä jatkaa parempia elämäntapoja omin voimin Maximimmeistä saatujen eväiden turvin.” -Jenni, 2018

 Terkuin, Pauliina