Plantaarifaskiitin hoito

Heinäkuussa se alkoi. Aamulla nousin sängystä vessaan ja pistävän terävä kipu vihlaisi jalkapohjissani. Se kipu tuntui repivän koko jalkapohjaa. Mutta kun kävelin muutaman kerran edestakaisin ja sain jalat vetreytettyä, kipu poistui eikä se tuntunut enää päivän aikana ollenkaan. Koska muita oireita ei juurikaan ollut, ei tuo aamun ihmeellinen jalkakipu saanut minua lääkäriin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin mittausvinkit!

Vaikka kuluttajien ranteissa ovatkin mittarit yleistyneet, on silti asiantuntijan tekemä hyvinvointianalyysi hyvä tapa mitata omaa hyvinvointia.  Firstbeatin kehittämää tekniikkaa on nykypäivänä monissa kuluttajatuotteissa, joten osa voi ajatella, että mitä lisäarvoa hyvinvointianalyysi voisi tuoda. Tässä muutama pointti, miksi tehdä Firstbeat hyvinvointianalyysi ja miten se kannattaa tehdä!

Liikunta elämäntavaksi

Tässä vinkkejä siitä, miten lopetat kootut selitykset ja teet liikunnasta osan elämääsi pysyvästi! Osa toki kysyy, miksi pitäisi? No ei pakko ole, mutta jos haluat voida hyvin, elää hyvän ja pitkän elämän, niin se onnistuu liikunnan avulla paremmin kuin ilman.

Maaliskuun luopumishaaste!

Tavoitteena on luopua maaliskuun aikana noin 500 turhasta tavarasta. Nyt haluan haastaa myös sinut mukaan! Kommentoi blogin alle, jos aiot tarttua haasteeseen! Aion kertoa täällä blogissani maaliskuun aikana lisää haasteen etenemisestä omalta osaltani. Tervetuloa seuraamaan luopumishaastetta!

Täydellinen viikonloppu

Helmikuun aurinko on saanut minut todella positiiviselle mielelle. Siitä innostuneena ajattelinkin kertoa teille täydellisestä viikonlopusta, sillä sellainen minulla on tällä hetkellä menossa! Tämä täydellinen viikonloppu on ihan tavallinen – ei siis mikään superhyper loma kylpylässä tai kaupunkiloma Euroopassa. Mutta tämän viikonlopun jäljiltä koen saaneeni paljon hyvää energiaa ja akut ladattua.

Ylistys ystävyydelle!

14.2. ystävänpäivän kunniaksi ajattelin omistaa tämän blogikirjoituksen ystävyydelle. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, jossa kehon ja mielen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Tärkeä osa tuota kokonaisuutta on se sosiaalinen ympäristö, jossa elämme. Sosiaalinen ympäristö koostuu siis perheestä, läheisistä, ystävistä, työyhteisöstä, parisuhteesta ja muista sosiaalisista verkostoistamme. Tämä kirjoitus on omistettu minun ystävilleni!

Asiakkaan vastuu

Onnistunut valmennusprojekti on mielestäni kahden kauppa, johon vaikuttaa vastuullisen valmentajan ammattitaito ja ohjeistus, mutta yhtä paljon ellei jopa enemmän asiakkaan oma tekeminen ja vastuun ottaminen itsestään. Tässä kootusti asiaa siitä, mikä on asiakkaan vastuu PT-valmennuksissa ja nettivalmennuksissa.

Välipalasuosikkini!

Tämä blogipostaus syntyi lukijan toiveesta, jossa haluttiin vinkkejä eri välipaloiksi. Itselläkin joskus tuntuu, että syö aina päivästä toiseen samoja ruokia. Olisikin terveyden kannalta hyvä syödä mahdollisimman monipuolisesti ja vaihdella myös välipaloja silloin tällöin. Tässä vinkkejä sinulle työtehon buustaamiseksi välipalojen avulla!