Osa 3: Miten minä sijoitan?

En unelmoi rikastumisesta. Raha ei tuo onnea eikä terveyttä. Mutta rahattomuus tuo toisaalta joskus onnettomuutta. Tunnen ihmisiä, joilla on valtava huoli siitä, mistä saa huomenna rahaa ruokaan ja elämiseen. Haluan, että minulla ja perheelläni olisi asiat keskimäärin hyvin, niin että elämässä on voimavaroja itsensä toteuttamiseen, harrastamiseen ja matkusteluun, niihin minulle tärkeisiin asioihin.

Osa 2: Mihin voi sijoittaa?

Suurin riski sijoittamisessa on olla aloittamatta. Joka päivä, kun vaan mietit, pitäisikö aloittaa, mutta et silti aloita, menetät tulevaisuuden tuottoja. Paras tapa aloittaa on varata aika pankkiin ja mennä juttelemaan, millä tavalla sinä voisit aloittaa säästämisen tai sijoittamisen ja mihin sijoituksiin sinun riskiprofiilisi sopii.

Osa 1: Mitä on sijoittaminen?

Tavoitteenani on avata sijoittamisen maailmaa juuri niille, jotka eivät seuraa sijoitusblogeja. Siispä tässä ensimmäisessä postauksessa kerron todella, todella, yksinkertaistetusti, mistä sijoittamisessa on kyse. Seuraavassa postauksessa kerron, miten sijoittamista tehdään ja kolmannessa postauksessa kerron, miten minun mielestäni yrittäjän tulisi sijoittaa ja miten itse olen sijoittanut.

Plantaarifaskiitin hoito

Heinäkuussa se alkoi. Aamulla nousin sängystä vessaan ja pistävän terävä kipu vihlaisi jalkapohjissani. Se kipu tuntui repivän koko jalkapohjaa. Mutta kun kävelin muutaman kerran edestakaisin ja sain jalat vetreytettyä, kipu poistui eikä se tuntunut enää päivän aikana ollenkaan. Koska muita oireita ei juurikaan ollut, ei tuo aamun ihmeellinen jalkakipu saanut minua lääkäriin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin mittausvinkit!

Vaikka kuluttajien ranteissa ovatkin mittarit yleistyneet, on silti asiantuntijan tekemä hyvinvointianalyysi hyvä tapa mitata omaa hyvinvointia.  Firstbeatin kehittämää tekniikkaa on nykypäivänä monissa kuluttajatuotteissa, joten osa voi ajatella, että mitä lisäarvoa hyvinvointianalyysi voisi tuoda. Tässä muutama pointti, miksi tehdä Firstbeat hyvinvointianalyysi ja miten se kannattaa tehdä!

Liikunta elämäntavaksi

Tässä vinkkejä siitä, miten lopetat kootut selitykset ja teet liikunnasta osan elämääsi pysyvästi! Osa toki kysyy, miksi pitäisi? No ei pakko ole, mutta jos haluat voida hyvin, elää hyvän ja pitkän elämän, niin se onnistuu liikunnan avulla paremmin kuin ilman.

Maaliskuun luopumishaaste!

Tavoitteena on luopua maaliskuun aikana noin 500 turhasta tavarasta. Nyt haluan haastaa myös sinut mukaan! Kommentoi blogin alle, jos aiot tarttua haasteeseen! Aion kertoa täällä blogissani maaliskuun aikana lisää haasteen etenemisestä omalta osaltani. Tervetuloa seuraamaan luopumishaastetta!

Täydellinen viikonloppu

Helmikuun aurinko on saanut minut todella positiiviselle mielelle. Siitä innostuneena ajattelinkin kertoa teille täydellisestä viikonlopusta, sillä sellainen minulla on tällä hetkellä menossa! Tämä täydellinen viikonloppu on ihan tavallinen – ei siis mikään superhyper loma kylpylässä tai kaupunkiloma Euroopassa. Mutta tämän viikonlopun jäljiltä koen saaneeni paljon hyvää energiaa ja akut ladattua.