Pyöräilyviikko!

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Pyöräily onkin yksi suosituimmista liikuntalajeista Suomessa. Valtakunnallisen pyöräilyviikon takana on Pyöräilykuntien verkosto ry ja viikko on jaettu erilaisiin teemapäiviin. Esimerkiksi huomenna tiistaina. 7.5 on Pyörällä töihin -päivä ja torstaina 9.5. Pyörällä treeneihin -päivä. Pyöräilyviikko on hyvä tempaus herättää ihmisiä ajattelemaan enemmän pyöräilyn mahdollisuuksia ja pyörän käyttöä arjessa. Siksi päätin myös itse omistaa tämän blogipostauksen pyöräilylle ja pyöräilyn hyödyille!

Onnistunut elämäntapamuutos

Jokainen meistä on yrittänyt jossain vaiheessa elämäänsä jonkinlaista elämäntapamuutosta: painonpudotusta, tupakanpolton lopettamista, juoksun aloittamista, unen määrän lisäämistä tai muuta vastaavaa. Useammin elämäntapamuutokset epäonnistuvat kuin onnistuvat. Silti onneksi joku aina silloin tällöin onnistuu muutoksen tekemisessä. Millä tavalla muutoksen tekeminen on mahdollista?

Osa 3: Miten minä sijoitan?

En unelmoi rikastumisesta. Raha ei tuo onnea eikä terveyttä. Mutta rahattomuus tuo toisaalta joskus onnettomuutta. Tunnen ihmisiä, joilla on valtava huoli siitä, mistä saa huomenna rahaa ruokaan ja elämiseen. Haluan, että minulla ja perheelläni olisi asiat keskimäärin hyvin, niin että elämässä on voimavaroja itsensä toteuttamiseen, harrastamiseen ja matkusteluun, niihin minulle tärkeisiin asioihin.

Osa 2: Mihin voi sijoittaa?

Suurin riski sijoittamisessa on olla aloittamatta. Joka päivä, kun vaan mietit, pitäisikö aloittaa, mutta et silti aloita, menetät tulevaisuuden tuottoja. Paras tapa aloittaa on varata aika pankkiin ja mennä juttelemaan, millä tavalla sinä voisit aloittaa säästämisen tai sijoittamisen ja mihin sijoituksiin sinun riskiprofiilisi sopii.

Osa 1: Mitä on sijoittaminen?

Tavoitteenani on avata sijoittamisen maailmaa juuri niille, jotka eivät seuraa sijoitusblogeja. Siispä tässä ensimmäisessä postauksessa kerron todella, todella, yksinkertaistetusti, mistä sijoittamisessa on kyse. Seuraavassa postauksessa kerron, miten sijoittamista tehdään ja kolmannessa postauksessa kerron, miten minun mielestäni yrittäjän tulisi sijoittaa ja miten itse olen sijoittanut.

Plantaarifaskiitin hoito

Heinäkuussa se alkoi. Aamulla nousin sängystä vessaan ja pistävän terävä kipu vihlaisi jalkapohjissani. Se kipu tuntui repivän koko jalkapohjaa. Mutta kun kävelin muutaman kerran edestakaisin ja sain jalat vetreytettyä, kipu poistui eikä se tuntunut enää päivän aikana ollenkaan. Koska muita oireita ei juurikaan ollut, ei tuo aamun ihmeellinen jalkakipu saanut minua lääkäriin.